PF-CI


De cylindriska skålarna PF-CI är idealiska för föremål med en komplex form och med en hög grad av trassel (skruvar, krokar, fingrar osv ...) och alla modeller från PF-1CI (diameter 160) till PF-8CI (diameter 1000) möjliggör exakt räkning av ett brett utbud av produkter.

Tack vare en dubbel justering för både inre och yttre sidan av skålen och andra tekniska funktioner garanterar de matningskontinuitet och högre tillgänglighet jämfört med liknande matarlösningar.

PF-CI-systemet har inledningsvis utformats för mycket små fästelement(t.ex. skruvar), vilket är mycket svårt att mata kontinuerligt och framför allt i en enkelfil utan attfå ut dubbla produkter som då påverkar räkningn negativt. Vår lösning tillåter till exempel perfekt räkning, utan luftblåsningar, av självgängande, försänkta skruvar M4x10 med en hastighet av 500/600 föremål per minut med ett perfekt omedelbart stopp.

Andra speciella lösningar (känsliga föremål, sammanflätade föremål, mycket tunna föremål etc ...) ingår i våra tusentals referenseapplikation.